Zoeken in deze blog

maandag 29 december 2014

Banaan havermout koek

Met havermout? Jakkes!! Dat was het antwoord van mijn collega op maandagochtend bij het zien van mijn meegenomen ontbijt (ik had haast). Het is heel lekker hoor met blauwe bessen of frambozen was mijn reactie.

Na een klein stukje geproefd te hebben was ze om, ze vond het heerlijk. Dus hier 1 van mijn ontbijtvariaties. 

Je hebt nodig: 
Een stukje bakpapier 
1 banaan
1 klein zakje (27 gram) havermout 
En een elektrische oven (6 a 7min. op 170 graden)

Je begint met het prakken van de banaan.
Vervolgens schep je het hele zakje havermout er door. 
Als dit klaar is, dan schep je het banaan mengsel op het bakpapier. Vervolgens maak je er met je vork een dunne koek van. Dit gaat 6 a 7 minuten in de oven op 170 graden. Zodra de koek wat droog begint te worden kan deze uit de oven om af te koelen. 
Zo moet de koek eruit zien, je kan deze serveren met blauwe bessen! Erg lekker! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten